Verkoopadvies

Een uitstekende sales is iemand die zich in zijn beroepsomgeving als een vis in het water voelt en ook zo gemakkelijk de verwachte resultaten neerpoot. Een goede analyse van de verkoper ligt dus aan de basis van uw...

Meer info over verkoopadvies

Meetbare resultaten

Instrumenten met sluitende methodes worden voor u als ondernemer of KMO-manager ter beschikking gesteld om zo het beoogde resultaat verder aan te sturen. Dit gaat van de definitie van objectieve sleutelindicatoren...

Meer info over meetbare resultaten

Waar maken we het verschil?

Anno 2019 zijn we 25 jaar actief in zowel het verkoop- als het marketingapparaat. Onze diepgaande expertise laat ons toe om beide afdelingen goed te begrijpen én op elkaar af te stemmen.  Promanex staat graag garant voor een ideaal partnership voor groeibedrijven.

In samenspraak met u als ondernemer of KMO-manager wordt een gerichte aanpak op maat uitgestippeld. Het ganse traject kan gaan van analyse, ontwerp, implementatie, test tot uitvoering en opvolging. Dit alles wordt steeds uitgevoerd met respect voor uw organisatiecultuur.

Nieuw talent gaat de uitdaging aan

Freddy Loix is een naam die zelfs ver buiten de rallywereld gekend is. Dit heeft hij te danken aan zijn vele en aanhoudende successen die geboekt werden. Zelfs op topniveau binnen het SKODA-rallyteam is er evolutie. Wij hebben bewust de keuze gemaakt om ‎zijn plaatsvervanger, Achiel Boxoen, actief te steunen in de ontwikkeling van zijn talenten. Wij zijn er dan ook van overtuigd dat hij als veelzijdige en volwaardige piloot de fel begeerde podiumplaatsen op zijn trackrecord kan plaatsen.